|
www.dijaspora-vojna-obaveza.info Dosta, bre! 'Ocu Kuci!
|
![Link DVO Arhive]() |
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
boban Perač sudova
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 7:17 pm Post subject: |
|
|
| Pa pazi ovako ako se ne odazivas na pozive onda ide krivicna i poziv od istraznog sudije.Ako se ne odazoves na poziv ide poternica.Ja nisam isao 12 godina iz razno raznih razloga pa sam morao da proverim ima li me u kompu.Dodatno mi je majka izvadila potvrdu da nisam pod istragom.Normalno je da ima doza nepoverenja , moze biti i neki provokator medju nama.Ja sam samo izneo desavanja kod mene licno pa ko hoce neka veruje... |
|
| Back to top |
|
 |
Boban29 Perač sudova
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 7:37 pm Post subject: |
|
|
Pozdrav svima, evo ja se spremam da idem na proveru ocene sposobnosti za rezervni sastav pa sta bude nek bude ,dvojni sam drzavljanin i u austriji sam bio nesposoban za vojsku.Dole mi traze ocenu sposobnosti pa u slucaju da me posle regrutacije ponovo zezaju predajem ih advokatu, posto lepo stoji u pismu napomonjemo da ce imenovanom regrutu status u vezi sluzenja vojnog roka odnosno prevodjenje u rezervni sastav biti resen po ocenu sposobnosti za vojnu sluzbu.
A od Ministarstvo odbrane "Vas status kao vojni obaveznik mozete resiti samo prevodjenjem u rezervni sastav na osnovu dvojnog drzavljanstva,zasto su zakonski usloviispunjeni,sem ocene sposobnosti za vojnu sluzbu"
Pozdrav svima i javicu vam kako sam prosao _________________ Boban |
|
| Back to top |
|
 |
sofi Civil Junior
Joined: 20 Feb 2006 Posts: 2 Location: Lausanne, Switzerland
|
Posted: Fri May 09, 2008 9:35 am Post subject: Advokat u Nisu |
|
|
Drugovi dezerteri,
Da li neko zna dobrog advokata u Nisu koji je vec resavao problem krivicne prijave?
Krivicna prijava mi visi nad glavom, napunio sam 35 ali do kraja ove godine
jos podlezem vojnoj obavezi. Treba nekako prolongirati do kraja ove godine
da ne podignu poternicu.
Pozdrav! |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|